PUSL Vâlcea și-a ales președintele9Foto1Video© puterea.ro

PUSL Vâlcea și-a ales președintele

, 9 știri, 19 vizualizări

Astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea a avut loc Conferința Județeană a PUSL în cadrul căreia Dan Liviu Popa a fost ales în unanimitate președinte al organizației PUSL Vâlcea.

”În urma cu 4 luni puneam bazele PUSL Vâlcea, iar acum pot să spun că avem deja opt colegi cu mari șanse de a deveni primari. De asemenea, pot să spun că în tot acest timp am înființat organizația municipală, avem organizație de seniori, organizație de femei și chiar organizație de tineret”, a declarat Dan Liviu Popa, noul lider al umaniștilor vâlceni.

La rândul său, secretarul general al PUSL, Simona Man, prezentă la eveniment, și-a exprimat convingerea că Dan Liviu Popa va face performanță la Vâlcea, și a vorbit despre încrederea pe care o are în acesta. ”Nu mi-a creat nicio emoție negativă, ci întotdeauna a răspuns prompt la toate solicitările. Mai mult sunt convinsă că fiecare își face o echipă după chipul și asemănarea lui, iar toată organizația este determinată și serioasă ca și dumnealui”, a declarat secretarul general al PUSL, Simona Man.