„Rabla” se pune iar în mișcare6Foto© a1.ro

„Rabla” se pune iar în mișcare

, 12 știri, 13 vizualizări

Ministrul Mediului a fost invitat luni seara în studioul Digi24 și a detaliat planurile pe care Ministerul și Administrația Mediului le au pentru programul Rabla, fără să precizeze o dată exactă la care acesta va începe în acest an.

"În luna martie, a rămas să stabilim cu colegii din minister și cu cei din Administrația Fondului pentru Mediu, săptămâna viitoare, care va bugetul și care vor fi exact etapele în care va fi demarat. Vreau ca atunci când informăm cetățenii, care sunt beneficiarii acestui program, să ne ținem de termene, pentru că au fost programe derulate de Ministerul Mediului care efectiv au avut termene decalate și de aici pleacă neîncrederea populației în actul guvernamental. Sincer, eu nu-mi doresc acest lucru".

Alexe a anunțat și că se dorește creșterea numărului de vouchere, intenția fiind să se acorde un minim de 60.000 de unități. Voucherele pentru Rabla Clasic au o valoare de 6.500 de lei și pot fi cumulate cu un ecobonus de 1.000 de lei sau de 1.700 de lei în cazul mașinilor hibrid.