Rădoi, după 4-1 cu Croația: Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam7Foto© sport.ro

Rădoi, după 4-1 cu Croația: Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam

, 15 știri, 11 vizualizări

Selecționerul Mirel Rădoi a declarat, marți, că nu visa ca echipa națională de tineret a României să se impună cu un asemenea scor în fața Croației. "Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam", a spus Rădoi, după victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE under 21.

"Sincer, nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor, nici nu visam. Mă bucur pentru băieți, pentru atmosferă, pentru că ne-am simțit ca acasă. Important e că i-am făcut fericiți pe românii care au fost la meci și pe românii care au fost în fața televizoarelor. Mă bucur că s-a creat această emulație cu naționala de tineret și suntem urmați peste tot de români. Asta înseamnă că prin fiecare prezență la meci contează determinarea pe care o arată băieții, chiar și dacă nu este un rezultat pozitiv.

Cred că va fi mult mai dificil cu Anglia, cu tot respectul pentru Croația. Anglia are un ritm mult mai bun de joc și va fi un meci dificil. În seara asta ne vom bucura de acaestă primă victorie, prima victorie pentru România la un Campionat European de tineret și vom începe să vorbim de mâine despre Anglia", a spus Mirel Rădoi, la TVR, potrivit News.ro.