Radu Mazăre, achitat definitiv în dosarul vânzărilor de terenuri din Mamaia la un preț subevaluat5Foto© observatornews.ro

Radu Mazăre, achitat definitiv în dosarul vânzărilor de terenuri din Mamaia la un preț subevaluat

, 10 știri, 154 vizualizări

Radu Mazăre, 52 de ani, fostul primar al municipiului Constanța, a fost achitat luni, 18 ianuarie, de Curtea de Apel Constanța într-un dosar în care a fost judecat pentru că ar fi vândut la un preț subevaluat mai multe terenuri din Mamaia. Decizia Curții de Apel este definitivă, a informat News.ro.

Curtea de Apel Constanța a decis achitarea fostului primar Radu Mazăre, pentru abuz în serviciu, dar și a Sorinei Hortolomei Moscu și SC Mehmetoglu SRL, pentru spălare de bani. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.

Inițial, Mazăre primise o pedeapsă de șase ani și jumătate În mai 2018, Radu Mazăre fusese condamnat în acest dosar de Tribunalul Constanța la trei ani și jumătate de închisoare pentru vinderea la un preț subevaluat a unuia dintre terenuri, la patru ani și jumătate de închisoare pentru că a vândut tot la preț subevaluat un alt teren și la doi ani și jumătate de închisoare deoarece nu a suspendat din funcție mai mulți angajați ai primăriei care fuseseră trimiși în judecată.