Radu Mazăre se căsătorește, miercuri, în Penitenciarul Rahova13Foto1Video© libertatea.ro

Radu Mazăre se căsătorește, miercuri, în Penitenciarul Rahova

, 36 știri, 20 vizualizări

Radu Mazăre se va căsători – astăzi – cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa. La ceremonie este permis accesul a maximum 10 persoane, potrivit reglementărilor. Fratele fostului edil a declarat că la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri și nici nu vor putea fi făcute fotografii.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru mediafax.ro, Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

Fiindcă nu există nași, chiar fratele lui Radu Mazăre va fi martorul care va semna pentru cei doi. Iar vestimentația, declară acesta, nu va fi una specială.