Radu Mazăre și-a schimbat planurile de nuntă2Foto© libertatea.ro

Radu Mazăre și-a schimbat planurile de nuntă

, 7 știri, 12 vizualizări

Conducerea Penitenciarului RahovaRahovaRahova a aprobat, recent, cererea lui Radu Mazăre de a se căsători în pușcărie. Ziua și ora la care va fi oficiată căsătoria de către un ofițer de stare civilă urmează să fie comunicată penitenciarului de Primăria Sectorului 5. Avocata fostului edil al Constanței a mers marți să depună toate actele la starea civilă din Sectorul 5 însă nu a rezolvat nimic pentru că solicitarea pentru căsătorie trebuie depusă de viitorii miri sau de către unul dintre aceștia, în acest caz doar Roxana poate depune cererea de căsătorie.

"A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în țară, să vină, să depună documentația personal și abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova și oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (...) Pe 28 vine să depună cererea", a spus primarul Daniel Florea, la DCNews.

De pregătirile pentru nuntă se ocupă Mihai, fratele lui Radu Mazăre.

"Cu rochia, cu inelele, e sarcina lui Mihai, fratele lui (...) N-ai ce să pregătești. Meniu nimic, zero, chiar l-am întrebat și eu că soțul meu, în 1975, când Radu avea vreo șapte ani, a pus niște vin în sticle și pe etichetă a scris: se va deschide la nunta lui Radu și acuma l-am întrebat: poți să ceri aprobarea să deschidem o sticlă de aia? Nu se poate", a mărturisit mama lui Radu Mazăre.