Raed Arafat a ajuns în Prahova. Merge în zonele afectate de viituri2Foto1Video© agerpres.ro

Raed Arafat a ajuns în Prahova. Merge în zonele afectate de viituri

, 6 știri, 45 vizualizări

Patru copii au fost luați de viitură, vineri, în localitatea prahoveană Sângeru, dintre care unul a fost găsit și nu a mai putut fi resuscitat, în total 12 localități din județ sunt afectate de inundații, iar secretarul de stat Raed Arafat a ajuns în Prahova și merge în zonele afectate de vremea nefavorabilă.

O femeie cu patru copii au fost luați de viitură în Sângeru. Femeia a fost salvată de un cetățean, iar unul dintre copii, o fetiță de trei ani, a fost găsită, însă nu a mai putut fi resuscitată. Ceilalți trei copii sunt în continuare dispăruți. Conform ISU Prahova, în căutarea copiilor au fost constituite mai multe echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat. Vârstele copiilor luați de viitură sunt cuprinse între 9 luni și 6 ani.

Conform ISU Prahova, la nivelul județului se înregistrează mai multe apeluri prin 112 care se semnalează inundații la nivelul a 12 localități unde mai multe persoane au fost suprinse de viiturile formate în urma scurgerilor de pe versanți. Aproximativ 130 gospodării din județ sunt afectate de inundații.