Raed Arafat, despre alegeri: Dacă cineva nu vrea să poarte masca în interiorul secției, înseamnă că riscă viața celor din jur2Foto© romaniatv.net

Raed Arafat, despre alegeri: Dacă cineva nu vrea să poarte masca în interiorul secției, înseamnă că riscă viața celor din jur

, 7 știri, 50 vizualizări

Secretarul de stat Raed Arafat a venit, luni seară, cu noi precizări despre portul măștii de protecție în secțiile de vot, după ce a fost acuzat că nu lasă oamenii să voteze. Arafat explică că ”nimeni nu va fi împiedicat să voteze”, dar pe de altă parte, șeful DSU subliniază tranșant: „Președintele comisiei va trebui să respecte legislația și să nu permită celor fără mască să intre în sectia de vot, iar la intrare trebuie să existe o rezervă de măști”.

„Vazand ca la Romania TV, de cateva ore, se posteaza si se vorbeste despre “ordinul lui Arafat” care incalca constitutia si care impiedica oamenii sa voteze, am considerat oportun sa clarific urmatoarele aspecte:

Astazi (luni – nr. ) a fost emisa Hotararea 45 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) care include si regulile de igiena si protectie pentru ziua de vot.