Raluca Turcan: ,,Am avut rude, cunoscuti, care au decedat de COVID si am simtit empatie pentru fiecare persoana2Foto© realitatea.net

Raluca Turcan: ,,Am avut rude, cunoscuti, care au decedat de COVID si am simtit empatie pentru fiecare persoana

, 5 știri, 201 vizualizări

Am avut rude, cunoscuți, care au decedat de COVID și am simțit empatie pentru fiecare persoană care a avut forme severe sau pentru fiecare persoană care s-a prăpădit și nu e de glumă cu această boală, a declarat, marți seara, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan.

"Nu doar că îmi este frică (de virus - n. r.), ci pur și simplu consider că este un pericol pentru sănătatea publică. Am avut rude, cunoscuți, care au decedat de COVID și am simțit empatie pentru fiecare persoană care a avut forme severe sau pentru fiecare persoană care s-a prăpădit.

Nu e de glumă cu această boală și de aceea din momentul zero și în calitatea mea de vicepremier și de ministru am îndemnat, secundă de secundă, la respectarea regulilor. Am greșit. Nu există nicio scuză pentru o greșeală pe care o faci, dar pe de altă parte poate că și oamenii care respectă foarte mult regulile se întâmplă să aibă momente de neatenție după un an greu.