Rareș Bogdan, sfat pentru Dan Barna: Să mai lase aroganțele, să nu ajungă ca Adrian Năstase, cel mai arogant om din politica românească3Foto© hotnews.ro

Rareș Bogdan, sfat pentru Dan Barna: Să mai lase aroganțele, să nu ajungă ca Adrian Năstase, cel mai arogant om din politica românească

, 5 știri, 30 vizualizări

"Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganțele. Sfatul meu prietenesc, colegial este să mai lase aroganțele. Din politica românească cel arogant om a fost Adrian Năstase și a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase și să lase aroganțele. Decența și respectul față de combatanți este cea mai bună abordare", a spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat că liberalii au dreptul și resursele necesare pentru a avea candidați proprii pentru primăria Capitalei și pentru sectoare.

"Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbește de Partidul Național Liberal să se uite exact la câți primari are PNL, la câte orașe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că orașele mari ale României în frunte cu Cluj, Oradea, Timișoara, Alba, Reșița, Ploiești, Suceava, Piatra Nemț, Roman, Botoșani, Târgu Jiu.