Răzvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului14Foto© romanialibera.ro

Răzvan Cuc a rupt contractul cu italienii care construiau centura ocolitoare a Tecuciului

, 30 știri, 21 vizualizări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a rupt contractul cu asocierea de firme care ar fi trebuit să finalizeze centura ocolitoare a orașului Tecuci, după ce, duminică, la vizita în șantier, ministrul a găsit zone în care nu s-a lucrat, deși șoseaua avea termen de finalizare 12 luni.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, pe șantierul centurii ocolitoare a orașului Tecuci, că lucrările trenează de 5 ani și nu va mai tolera acest lucru. Astfel, ministrul a rupt contractul cu asocierea de trei firme din Italia care ar fi trebuit să finalizeze șoseaua.

„În 2017 i-am spus antreprenorului că dacă nu se mobilizează și nu începe să lucreze vom lua măsurile care se impun. Din păcate, din punctul de vedere al stadiului fizic, s-a avansat foarte puțin la un obiectiv care trenează de vreo 5 ani de zile, un obiectiv care se putea implementa așa cum spune termenul contractual, în 12 luni. Vorbim de o variantă de ocolire care are 7 kilometri, mai exact 6,94 kilometri. Se putea face. Sunt zone care sunt neatacate din punctul de vedere al implementării”, a spus Răzvan Cuc.