Reacția lui Dan Petrescu, după egalul cu Sevilla. „Sunt foarte supărat”5Foto© stirileprotv.ro

Reacția lui Dan Petrescu, după egalul cu Sevilla. „Sunt foarte supărat”

, 8 știri, 218 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi seara, după egalul, 1-1, cu Sevilla, din prima manșă a șaisprezecimilor Europa League, că este foarte supărat de rezultatul final.

„Îmi pare rău pentru fani, pentru jucători, meritau o victorie. Dacă îmi spuneți o ocazie clară a Sevillei... eu nu țin minte azi. Mă gândeam că vor avea vreo 7-8 ocazii, dar nu țin minte ca Arlauskis să fi avut vreo paradă. Și asta mă face să fiu foarte supărat și dezamăgit de rezultat. Dar nu de atitudinea jucătorilor. E frustrant să iei un gol așa, și pe final. Dacă îmi spunea cineva înainte de meci că va fi egal, ziceam "1-1, asta e". Dar după ce iei gol în mintul 80... de asta sunt supărat de rezultat", a spus tehnicianul, potrivit Agerpres.

„Băieții cred că au dat tot ce aveau mai bun, au încercat să se autodepășească. Prima repriză a fost echilibrată, am avut ceva acțiuni periculoase. Ei au jucat cu trei fundași centrali, știau că suntem puternici. După pauză am început extraordinar și am dat gol meritat. După aceea, din păcate, băieții au cedat puțin fizic sau le-a fost teamă și s-au retras. Poate s-au retras prea repede...