Reactia lui Guardiola dupa ce Man City a fost eliminata de VAR din UEFA Champions League: Asa au decis cei de sus5Foto© sport.hotnews.ro

Reactia lui Guardiola dupa ce Man City a fost eliminata de VAR din UEFA Champions League: Asa au decis cei de sus

, 9 știri, 11 vizualizări

City a condus, aseară, cu 1-0, 3-2, 4-2 și 4-3, dar al treilea gol al oaspeților a fost decis de VAR, după un posibil henț al ibericului Llorente. Cu toate acestea, stadionul „Etihad” a explodat de bucurie în minutul 90+2, după ce Sterling a marcat, dar reușita sa a fost din offside, iar „cetățenii” s-au văzut eliminați .

Pe Guradiola a avut, totuși, puterea ca la finalul meciului să lăude jucătorii, fanii, adversarii, și le-a urat succes în semifinale.

„E greu, eram aproape de calificare. A fost crunt, dar trebuie să acceptăm asta. În repriza secundă am făcut tot ce ne stătea în putință, dar s-a terminat rău pentru noi. Susțin VAR-ul. Ar fi de văzut doar golul lui Llorente, poate a fost henț. Dintr-un unghi pare henț, dintr-altul nu. Sunt pentru fotbalul corect. Când e offside, e offside! Nu știu despre golul lui Sterling. Am văzut faza, iar dacă oamenii decid că e offside, atunci e offside. Ce pot să zic?!