Reacția lui Kim Clijsters după ce a pierdut și al doilea meci de la revenirea în tenis4Foto1Video© sport.hotnews.ro

Reacția lui Kim Clijsters după ce a pierdut și al doilea meci de la revenirea în tenis

, 5 știri, 33 vizualizări

Kim Clijsters a fost învinsă și în al doilea său meci de la revenirea în circuitul WTA. Belgianca a cedat în fața britanicei Johanna Konta, în primul tur la Monterrey, dar este optimistă în ceea ce privește jocul său. Fostul lider mondial a declarat că a servit mai bine decât în confruntarea cu Garbine Muguruza (de la Dubai) și continuă să își îmbunătățească jocul pentru perioada următoare.

"Am simțit că unele lucruri au fost mai bune. Anumite lucruri au încă nevoie de îmbunătățiri. De aceea este bine să joc meciuri. În Dubai, nu am început bine pentru că am fost copleșita de emoții, dar astăzi am început și am servit mult mai bine decât am făcut-o acolo. Acestea sunt câteva dintre lucrurile pozitive, iar pentru punctele care trebuie să arate mai bine, voi lucra foarte mult pentru a le îmbunătăți pentru alte meciuri.

Am trecut prin diferite generații și am jucat cu multe jucătoare de-a lungul întregii mele cariere. Sunt încă într-o etapă în care vreau să mă concentrez pe ceea ce fac și cum mă simt și, de asemenea, să încep să-mi citesc adversarele. Este un proces în care trebuie să am încredere și să muncesc din greu pentru a mă îmbunătăți în fiecare meci pe care îl joc. Aș dori să fac pași mari, dar trebuie să mă concentrez pe pași mici și să îmbunătățesc zi de zi", a declarat Kim Clijsters.