Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea8Foto© cancan.ro

Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după moartea Tamarei Buciuceanu: A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea

, 15 știri, 18 vizualizări

Vestea morții Tamarei Buciuceanu-Botez a întristat o țară întreagă. Printre cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe marea actriță se numără și Ștefan Bănică Jr. Actorul a publicat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant după aflarea morții Tamarei Buciuceanu-Botez.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, pentru MEDIAFAFAX, surse medicale. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase. Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că actrița Tamara Buciuceanu a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, reprezentanții Spitalului au anunțat oficial decesul actriței. (VEZI ȘI: BOALA CRUNTĂ DE CARE SUFEREA TAMARA BUCIUCEANU-BOTEZ. DE CE A MURIT ÎNDRĂGITA ACTRIȚĂ)

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Elias.