Reacție emoționantă după infarctul suferit de Balint: „În primele 30 de secunde m-a luat tremuratul. El a câștigat meciul cu viața!”12Foto© gsp.ro

Reacție emoționantă după infarctul suferit de Balint: „În primele 30 de secunde m-a luat tremuratul. El a câștigat meciul cu viața!”

, 23 știri, 31 vizualizări

„Eram acasă și am văzut o știre la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că deja și-a revenit. După ce am auzit că a făcut infarct, gândul mi-a fugit imediat și la Lucică Bălan. Dar al nostru Găboajă (n.r. porecla lui Balint) a mai marcat o dată și a mai câștigat un meci important. De această dată, a câștigat meciul cu viața!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a ținut în viață, deși noi în ultimii ani doar ne salutam când ne vedeam. El era cu ale lui, iar eu cu ale mele. Drumurile astea cu caravana aia a lui îl obosesc. După părerea mea, el trebuie să se stea doar pe la emisiunile sportive și cam atât.

Dacă totul este ok, o să încerc să dau și eu de el în câteva zile. Nu vreau să îl stresez sau să îi deranjez pe cei din familia lui. Dar nu mă las și o să îi dau o palmă după ceafă și o să îi spun să nu se mai urce pe motociclete. Trebuie să asculte de noi ăștia mai mari din echipă", a declarat Bărbulescu conform ProSport.