Reality show-ul matrimonial Mireasa revine cu al treilea sezon4Foto© libertatea.ro

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine cu al treilea sezon

, 4 știri, 27 vizualizări

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înșelat! Mi-au lipsit concurenții, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveștile lor în afara platoului și sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Vă invit să îi cunoașteți în gala de sâmbăta aceasta, de la ora 13:45, de la Antena 1 și să ne spuneți părerile cu privire la ei și la deciziile pe care le vor lua, pe conturile de social media ale emisiunii!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe, care a mai completat: „Fiecare concurent a simțit diferit gustul iubirii în casa Mireasa. Pentru unii însă a fost unul extrem de dulce. Sunt foarte curioasă cum va fi gustul iubirii pentru noii concurenți!”.

În cel de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1, 8 fete și 6 băieți, însoțiți de cele mai apropiate persoane din viețile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, dornici sã își gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri și sã câștige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiție din toate colțurile țãrii.