RECORD NEGATIV stabilit de Botosani impotriva celor de la FCSB! Cate victorii au moldovenii in 14 confruntari cu ros-albastrii3Foto© sport.ro

RECORD NEGATIV stabilit de Botosani impotriva celor de la FCSB! Cate victorii au moldovenii in 14 confruntari cu ros-albastrii

, 8 știri, 23 vizualizări

FCSB s-a impus cu 2-0 in meciul cu FC Botosani si a ajuns la 11 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile. Ros-albastrii s-au impus dupa golurile marcate de Florinel Coman si Harlem Gnohere. La finalul partidei, Bogdan Vintila a vorbit despre meci si a explicat de ce a avut reactia care a dus la primirea unui cartonas galben din partea centralului Iulian Calin.

Au fost probleme cu instalatia de nocturna la Botosani, care functioneaza datorita unui generator de curent. La pauza meciului in vestiarele stadionului nu a fost lumina, iar Vintila a explicat cum s-au descurcat cu aceasta problema.

"Sincer sa fiu ma asteptam sa castigam, nu era asta o problema. A fost mai palpitant asa in 10 jucatori, incercam sa jucam si in 10, sa marcam. Jucatorii mei au dat dovada de spirit de sacrifciu. Sunt bucuros si fericit pentur jucatorii mei.