Regina le-a dăruit lui Meghan Markle și Prințului Harry o nouă casă3Foto© libertateapentrufemei.ro

Regina le-a dăruit lui Meghan Markle și Prințului Harry o nouă casă

, 6 știri, 21 vizualizări

Regina Marii Britanii a vrut ca nepotul ei, Prințul Harry, și soția lui, Meghan Markle, să aibă o casă și în interiorul Palatului Buckingham. Astfel, suverana a decis că Ducii de Sussex și fiul lor nou-născut, Archie, să aibă propriul loc atunci când vor vrea să rămână în Londra.

După ce au plecat din Palatul Kensington și s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la începutul lunii aprilie, pentru a aștepta venirea pe lume a primului lor copil, Meghan Markle și Prințul Harry și-au înființat propriul birou la Palatul Buckingham. În prezent, potrivit Daily Mail, Ducilor de Sussex li s-a oferit și o suită în faimoasa clădire.

O sursă a declarat pentru tabloidul britanic că acest lucru face parte dintr-o procedură standard dedicată membrilor Familiei Regale care locuiesc înafara Londrei. Windsor se află la mai puțin de 48 de km de Londra, dar traseul este adesea afectat de trafic și un loc stabil la Londra va face viața mult mai ușoară cuplului atunci când acesta efectuează angajamente în Capitala Regatului Unit.