Remus Borza anunță retragerea din politică: Doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes3Foto© mediafax.ro

Remus Borza anunță retragerea din politică: Doar amantele, hoții, acoperiții și proștii au avut succes

, 7 știri, 26 vizualizări

”Mă așteptam măcar la un telefon să pot explica”, a spus Borza, reluând afirmațiile care au stârnit nemulțumire în PSD și a explicat și cum a decurs scurta sa carieră în guvern.

”M-am văzut de trei ori cu premierul Dăncilă. I-am prezentat propria mea viziune despre zona macroeoconomică, prioritățile în infrastructură și cercetare-inovare. Am spus că toată această creștere de venituri nu a făcut decât să finanțeze milioane de locuri de muncă în străinătate, a fost o creștere nesănătoasă”, a spus Borza.

Care au fost sfaturile acestuia? ”Salariile ar trebui înghețate. Toate ministerele au fost conduse de lefegii, ei vor să dea să dea la toată lumea. Nu e suficient să dai, a arătat rezultatul votului. Am crezut că încearcă să se schimbe, să schimbe mesajul, pentru că bazinul lor se erodează”, a mai adăugat fostul consilier economic. ”Avem 1,4 milioane de bugetari, mulți plimbă aer”, a mai spus Borza.