Replica lui Dani Coman, după ce Andrei Nicolescu a acuzat o prietenie în Voluntari - Hermannstadt3Foto© adevarul.ro

Replica lui Dani Coman, după ce Andrei Nicolescu a acuzat o prietenie în Voluntari - Hermannstadt

, 6 știri, 14 vizualizări

FC Voluntari a câștigat vineri meciul cu Hermannstadt, 1-0, și i-a cedat locul 9, primul retrogradabil, lui Dinamo, în clasamentul play-out-ului. Ilfovenii au acum două puncte în fața alb-roșilor.

Hermannstadt le-a administrat ”câinilor” etapa trecută un sec 3-0, pentru ca acum să cedeze fără prea mare strădanie în fața Voluntariului, echipă aflată în luptă directă cu Dinamo pentru evitarea retrogradării. Victoria rivalei le-a lăsat un gust amar oficialilor formației bucureștene. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a acuzat chiar că pe stadionul „Anghel Iordănescu” a fost vorba de un blat. Iar succesul a venit în urma penalty făcut cadou de sibianul Butean, care a făcut henț în careu la un duelul aerian consumat în minutul 68.

Oficialul dinamovist a spus la Prima Sport: „Partida de la Voluntari mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”. Andrei Nicolescu se bazează pe faptul că antrenorii celor două formații, Marius Mădărășanu și Florin Pârvu au crescut împreună la juniorii Petrolului Ploiești și sunt buni prieteni.