Replica lui George Simion după ce rectorul SNSPA l-a acuzat de un atac „legionaro-fascist”: „E un mesaj asumat”5Foto© adevarul.ro

Replica lui George Simion după ce rectorul SNSPA l-a acuzat de un atac „legionaro-fascist”: „E un mesaj asumat”

, 9 știri, 6 vizualizări

Liderul partidului AUR, George Simion, a ieșit cu o reacție după ce rectorul de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, l-a acuzat de un atac „legionaro-fascist”, după ce AUR a împărțit pliante la deschiderea anului universitar. Simion recunoaște că au fost împărțite pliante și spune că „trăim încă într-o țară liberă”.

Având în vedere că pe un pliant scria „Nu mai pierde timpul și banii la universitatea lui Pricopie și Pârvulescu”, George Simion explică faptul că nu îi îndeamnă pe studenți să renunțe la studii, ci în îndeamnă să renunțe la SNSPA.

„A ieșit iureș cu pliantele distribuite de noi la SNSPA. Dar nu văd care ar fi acuzațiile. Susținem 100% ce e în acele pliante, e un mesaj asumat. Nu îi îndemnăm explicit să renunțe la facultate, în general, ci dacă se poate, la facultatea unde domnul rector, ca și domnul decan Pârvulescu, aleg să facă partizanat politic”, a reacționat Simion.