Restaurantele nu vor fi deschise nici după 15 iulie. Ce spune ministrul Economiei despre închiderea teraselor după orele 22:006Foto© a1.ro

Restaurantele nu vor fi deschise nici după 15 iulie. Ce spune ministrul Economiei despre închiderea teraselor după orele 22:00

, 11 știri, 76 vizualizări

Popescu a precizat că este foarte important ca oamenii să respecte regulile de distanțare socială și protejare față de infecția COVID-19, iar patronii de terase ar trebui să se asigure că acest lucru se întâmplă.

”Sper ca proprietarii de terase să înțeleagă necesitatea ca ei să ia steagul respectării măsurilor pe care le impunem și să respecte aceste măsuri. Sunt convins că orice patron de terasă care vrea să își vadă afacerea mergând, sunt convins că oamenii vor respecta, dar trebuie și o implicare a patronilor de terase. Eu nu am o problemă cu orarul teraselor, ci cu respectarea regulilor din terase.

Problema este ca aceste reguli să se respecte, asta este principala mea cerință către cetățeni, către turiști, să respecte regulile. Noi dorim continuarea activității economice”, a declarat Virgil Popescu, marți seară, potrivit News.ro.