Ricardo Grigore (Dinamo) - Cu Gaz Metan avem un avantaj că nu e Iordănescu pe bancă5Foto© gsp.ro

Ricardo Grigore (Dinamo) - Cu Gaz Metan avem un avantaj că nu e Iordănescu pe bancă

, 9 știri, 16 vizualizări

Fotbalistul echipei Dinamo, Ricardo Grigore, consideră că formația sa va fi avantajată la meciul de vineri de faptul că antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Edward Iordănescu, a fost suspendat de Comisia de disciplină a FRF și nu va putea sta pe banca tehnică.

"Este un meci foarte important pentru noi, sperăm să-l câștigăm pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Gaz Metan este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun și trebuie să ne mobilizăm să facem un meci foarte bun. Ne temem doar de noi, dacă nu vom face un meci bun, va fi greu. Să zicem că avem un avantaj că Edi Iordănescu nu va fi pe bancă", a spus Grigore, joi, într-o conferință de presă.

Jucătorul dinamovist crede că în ultima perioadă echipa sa s-a schimbat în bine, acest fapt fiind reflectat și prin rezultatele obținute: "Începem să arătăm altfel, s-au schimbat lucrurile și s-a văzut în joc. Pentru noi este un avantaj că jucăm acasă, în Ștefan cel Mare, pentru că nu prea am pierdut aici. Nu mai vrem să trăim momentele de anul trecut, de acum doi ani, nu e prea plăcut. Urmează meciuri grele și trebuie să luăm maximum din fiecare".