Robert Negoiță anunță lansarea Partidului București 20209Foto1Video© cancan.ro

Robert Negoiță anunță lansarea Partidului București 2020

, 19 știri, 26 vizualizări

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă că a acceptat invitația de a se alătura unui nou proiect politic. Este vorba despre Partidul București 2020, o formațiune politică locală ce a fost înființată în acest an.

„Un partid local, cu ambiții exclusiv locale, aproape de nevoile orașului, pornit de la zero, ca o mașină nouă ce-i așteaptă pe toți să-și ia inima în dinți și să se urce la volan pentru a putea schimba în bine orașul în care trăiesc.”, a declarat Robert Negoiță, în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul Sectorului 3 a anunțat că va candida pe listele partidului înființat de el

„Pentru toți cei care au urmărit în ultimii ani declarațiile mele publice, anunțul de astăzi nu este o surpriză. Spun de suficient timp că nu mă mai regăsesc în PSD, că locul meu nu mai poate fi într-o formațiune politică a cărei reformare rămâne un deziderat perpetuu. De asemenea, în ciuda interesului manifestat de aproape toate formațiunile politice din acest moment, am considerat că este momentul acum să propun locuitorilor Capitalei o schimbare de paradigmă politică…