Robert Negoita ironizeaza propriul partid: Daca Papa ar candida din partea PSD, ar pierde3Foto© libertatea.ro

Robert Negoita ironizeaza propriul partid: Daca Papa ar candida din partea PSD, ar pierde

, 13 știri, 12 vizualizări

”La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am vazut totusi o reactie foarte favorabila. Daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea e ca ar pierde. Doamne ajuta ca eu sa fiu un pesimist si sa nu fie asa cum o vad eu, dar azi, in perspectiva mea, face ca popularitatea PSD si antipatia fata de aceasta structura politica e atat de mare incat sa anuleze sansele oricui ar intra in lupta”, a declarat Robert Negoita, la Digi 24.

Intrebat daca este mai fezabil un candidat unic PSD-ALDE-Pro Romania, primarul Sectorului 3 a replicat: ”Eu nu sunt un om pesimist. Daca ne doream cu adevarat sa avem sanse la prezidentialele de anul acesta, singura formula era realismul pe care il puteam manifesta in seara lui 26 mai. Dar va mai spun si altceva. Am vazut anumite pozitii.

Nu am cum sa nu imi amintesc cand am avut o discutie in interior si fusese condamnat Dragnea pe fond si a facut o intalnire de urgenta si i-a chemat cu doua ore mai devreme pe ceilalti ca sa-i incalzeasca. Ii auzeam spunand „”noi mergem pana la capa”. Si eu spuneam pana unde e capatul? PSD va plati grav faptul ca a avut un presedinte care a fost tinut in functie pana a plecat cu catuse”.