ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // Ne duelăm cu 7 campioni mondiali » Noua generație a lui Mirel Rădoi vrea răzbunare18Foto4Video© sport.ro

ROMÂNIA U21 - UCRAINA U21 // Ne duelăm cu 7 campioni mondiali » Noua generație a lui Mirel Rădoi vrea răzbunare

, 35 știri, 20 vizualizări

Antrenorul „tricolorilor” susține că absența lui Florinel Coman, convocat la naționala mare, e una importantă și că jucătorii sunt mai concentrați față de primul meci, pierdut cu Danemarca, 1-2.

„La felul cum au decurs lucrurile de la reunire, spun că suntem pregătiți, atât noi, cei din staff, cât și jucătorii. E momentul revanșei! De aceea am ales să jucăm la Ploiești. Mulți dintre jucători au pierdut calficarea la U19 aici, contra Ucrainei (n.r. la EURO U19). Mâine va fi meciul revanșei.

Față de meciul cu Danemarca nu vor fi multe lucruri schimbate. Dacă e ceva de remediat din acel meci ar fi acele prime 20 e minute, care nu mi-au plăcut. Le-am explicat asta și jucătorilor. Eu cred că a fost vorba de lipsă de concentare. Dacă și cu Ucraina, o echipă la fel de bună ca Danemarca, poate cu o dinamică mai bună, începem la fel, s-ar putea termina mai rău. Sper ca jucătorii să înțeleagă ce le-am zis și să înceapă bine”, a declarat Mirel Rădoi.