„Românii au o vorbă: nasol moment, faină coliv㔩 money.ro

„Românii au o vorbă: nasol moment, faină colivă”

, 6 știri, 33 vizualizări

„Se lungește plictiseala! Relansarea economică a țării dintre găurile terenului de golf, cu liberali pe post de stegulețe este cea mai ciudată imagine a anului. Președintele Iohannis este clar cu mintea la crosă, nu la firmele locale, iar cei câteva zeci de liberali plictisiți de audiență rezistă doar cu gândul la cocktailul de după”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

Președintele interimar al PSD amintește de o vorbă a românilor: „nasol, moment, faină coliva!”.

„Sincer, după aceste discursuri triste și goale, ce arată că guvernanții nu înțeleg nici măcar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degrabă că asistăm la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc până acum, asta ca să nu spun direct parastas. Pentru așa ceva, românii au o vorbă: nasol moment, faină coliva!”, a conchis Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban, alături de membri ai Executivului și președintele Klaus Iohannis, participă, la ora transmiterii acestei știri, la evenimentul de inaugurare a programului de relansare economică ce se desfășoară la Clubul Diplomatic din București.