Romelu Lukaku vrea să se răzbune pe Ibrahimovic pentru o „aroganță” din vremea când erau colegi la United6Foto© gsp.ro

Romelu Lukaku vrea să se răzbune pe Ibrahimovic pentru o „aroganță” din vremea când erau colegi la United

, 8 știri, 22 vizualizări

În ciuda rivalității extreme, cele două uriașe cluburi din Milano n-au ezitat să achiziționeze fotbaliști cu CV-ul "pătat" în curtea dușmanilor. Mai rare până în anii '80, astfel de transferuri s-au îndesit în ultimele 3 decenii. Cazurile Roberto Baggio, Ronaldo, Crespo, Vieri, Pirlo, Seedorf, Cassano, Balotelli ori Ibrahimovici sunt arhicunoscute.

În trecut, cea mai mare "trădare" a fost a lui Giuseppe Meazza, care după 15 ani la Inter s-a dus două sezoane să joace printre "diavoli". A vrut să vadă cum e la echipa cu care a ținut în copilărie, dar ulterior a regretat pasul făcut. Și probabil că n-a fost singurul.

În anii '60 însă, a existat un jucător care sigur n-a avut regrete că a încercat ambele experiențe. Saul Malatrasi e numele lui. N-a avut parte de talentul lui Baggio, nici de clarviziunea lui Pirlo, nici de publicitatea lui Ibra. Totuși, a intrat în istoria fotbalului. Cum? A devenit primul fotbalist, și până acum singurul!, care a cucerit Cupa Campionilor Europeni și cu Inter (1965), și cu Milan (1969).