Ronaldo, peste Messi și Ronaldinho5Foto© cotidianul.ro

Ronaldo, peste Messi și Ronaldinho

, 8 știri, 74 vizualizări

Cu aceeași ocazie, spaniolul Pep Guardiola (Manchester City) a primit titlul de cel mai bun antrenor al secolului XXI, iar Real Madrid a fost ales cel mai bun club al secolului, în timp ce Iker Casillas, fostul portar al naționalei Spaniei și al lui Real Madrid, și fundașul Gerard Pique (FC Barcelona) au primit recunoașteri speciale pentru succesele obținute pe parcursul carierelor lor.

Prezent la ceremonia găzduită de luxosul Hotel Armani din Dubai, Cristiano Ronaldo a primit cu emoție trofeul oferit de organizatori. "Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbaliști este o onoare. Acest lucru mă motivează și mai mult. Este uimitor că mulți copii vor să fie ca mine, să aibă aceeași tunsoare. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol", a spus portughezul, care își dorește o revenire cât mai rapidă a fanilor în tribune, la fel ca și ceilalți participanți la gală.

"Este plictisitor să joci fără public. Nu-mi place să joc pe stadioane goale. Fără fani, fotbalul nu este nimic", a adăugat jucătorul lui Juventus.