S-a decis arbitrul finalei Cupei Romaniei7Foto© agerpres.ro

S-a decis arbitrul finalei Cupei Romaniei

, 26 știri, 93 vizualizări

Fotbalistul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Gabriel Vașvari, a declarat, luni, într-o conferință de presă online, că FCSB este avantajată în finala Cupei României de miercuri de faptul că meciul acesteia cu CFR Cluj din campionat a fost amânat, în condițiile în care formația covăsneană a evoluat din 3 în 3 zile de la reluarea competiției.

"Noi jucăm din 3 în 3 zile de când a fost reluat campionatul. Suntem echipa cu cele mai multe meciuri jucate, nu am avut pauză absolut deloc. FCSB e avantajată că nu a jucat meciul cu CFR Cluj (n.r. - amânat din cauza unui test pozitiv la coronavirus în lotul formației ardelene), ar fi risipit multă energie în această întâlnire.

Dar sperăm ca noi să ne refacem până la ora jocului, să avem forță să le facem față și, de ce nu, să și câștigăm", a afirmat mijlocașul. "Cred că este un meci foarte important, este o performanță pentru noi toți, pentru club, pentru oraș. Ne dorim să facem un meci bun și dacă tot am ajuns până în finală ne dorim să ridicăm Cupa deasupra capului.