Salvini îi sugerează lui Macron să se „trateze“, după ce președintele francez a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina2Foto© stirileprotv.ro

Salvini îi sugerează lui Macron să se „trateze“, după ce președintele francez a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

, 5 știri, 21 vizualizări

Liderul partidului italian de extremă dreapta Liga a reacționat astfel în fața presei după declarațiile lui Macron, dar și ale fostului premier italian Mario Monti, care a afirmat și el că, la un moment dat, ar putea fi „necesară” trimiterea unor trupe străine în Ucraina.

„Ei ar trebui să se trateze. Cei care au această părere (n.r. – că ar trebui trimise trupe în Ucraina) și o spun ca și când ar fi ceva normal, este valabil deopotrivă pentru Macron și Monti, sunt periculoși. Dacă ei vor atât de mult să se bată, atunci să plece în Ucraina, mâine, sunt așteptați acolo”, a declarat Matteo Salvini.

Vicepremierul italian a lăudat în schimb discursul susținut de președintele rus Vladimir Putin la ceremonia în care acesta a fost reînvestit marți în funcție.