Scandal de proporții după egalul României cu Belarus. Edi Iordănescu și Stoichiță, dezlănțuiți la adresa lui Gică Popescu4Foto© cancan.ro

Scandal de proporții după egalul României cu Belarus. Edi Iordănescu și Stoichiță, dezlănțuiți la adresa lui Gică Popescu

, 6 știri, 15 vizualizări

După încheierea mediului dintre România și Belarus (0-0), Edi Iordănescu, antrenorul tricolorilor și Gică Popescu și-au aruncat vorbe și acuze grele. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, nu s-a lăsat mai prejos și a sărit în apărarea antrenorului echipei naționale.

Este scandal de proporții după egalul României cu Belarus. Deși Edi Iordănescu, selecționerul României, se consideră mulțumit de jocul tricolorilor și nu are nimic de reproșat elevilor săi. Întrebat ce părere are despre evoluția tricolorilor în meciul cu Elveția,  Edi Iordănescu privește lucrurile cu optimism. Faptul că echipa națională nu a luat niciun gol este un lucru bun.

”Sunt extrem de supărat, ne-am dorit extrem de mult să câștigăm. Dar sunt optimist, am încredere că acest grup are capacitate de a fi la Campionatul European. Ne-am dorit foarte mult victoria, s-a văzut asta în exprimare, dar n-am reușit să aducem acasă punctele. V-am spus că nu va fi ușor! Nu sunt meciuri ușoare, nu sunt meciuri de dinainte câștigate.