Scandal în studioul Antena 3. Mihai Gâdea a dat afară din studio un invitat4Foto© libertatea.ro

Scandal în studioul Antena 3. Mihai Gâdea a dat afară din studio un invitat

, 15 știri, 40 vizualizări

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, l-a dat afară pe Ionel Dancă din studio, după ce au avut un schimb de replici contradictorii. Purtătorul de cuvânt al PNL l-a contrazis pe Gâdea cu privire la unele declarații pe care le-a făcut în legătură cu declarația șefei ÎCCJ despre ratificarea Convenției pentru Drapturile Omului.

După ce realizatorul tv a spus că actual președinte al Curții Supreme a fost secretar de stat în Ministerul Justiției în mandatul Rodicăi Stănoiu, liberalul l-a contrazis spunând că este "o manipulare specifică Antena 3". ”Tăiați-i microfonul. Puteți să rămâne sau puteți pleca", a spus mai întâi Gâdea după care i-a cerut invitatului său să părăsească studioul. ”Ieșiți afară! Afară, nu auziți?”.

Dancă se pregătea să plece în momentul în care Gâdea l-a repezit amenințându-l că va chema bodyguarzii. ”Vreți să vă scot cu bodyguarzii?", a afirmat Gâdea, în timp ce Ionel Dancă îi repeta "Distrugeți o țară!". Citește și: Klaus Iohannis a anunțat că va convoca referendum pe justiție pentru 26 mai: ”Golăneala a trecut orice limită”  Post-ul Scandal în studioul Antena 3.

Stați puțin. Ce e asta, domnu...?
Mihai Gâdea,
Dancă, dat afară de la Antena 3. Gâdea: Vreți să vă dau afară cu…