Scenă cu vizibilitate de 360 de grade la concertul Ed Sheeran de la București5Foto1Video© wall-street.ro

Scenă cu vizibilitate de 360 de grade la concertul Ed Sheeran de la București

, 6 știri, 23 vizualizări

Mathematics Tour introduce un nou concept de scenă 360 de grade, în care publicul va sta în jurul scenei situate în mijloc. Acest set-up este o declarație despre impactul pe care îl poate avea un singur interpret - atunci când este susținut de tehnologia potrivită.

Mathematics se desfășoară pe o scenă centrală cu o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru (și de) Sheeran și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului, fiecare la baza a șase "catarge" care acționează ca și contragreutăți într-o configurație sofisticată de rigidizare cu scripeți pentru un halo de 42 de tone deasupra scenei principale. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, pirotehniștii au un rol important în spectacol, cu aruncătoare de flăcări folosite de mai multe ori, culminând cu un foc de artificii ca final.

De data aceasta, fanii au ocazia să experimenteze o nouă configurație de producție, cu punerea în scenă a lui Ed în cerc, înconjurat de mulțime. Această scenă intimă de 360 de grade este formată dintr-o scenă centrală rotativă înconjurată de șase catarge înalte de 30 de metri.