Scene revoltătoare pe o plajă cunoscută din Grecia. Mai mulți turiști au fost filmați în timp ce omorau un pește-spadă cu pietre3Foto2Video© cancan.ro

Scene revoltătoare pe o plajă cunoscută din Grecia. Mai mulți turiști au fost filmați în timp ce omorau un pește-spadă cu pietre

, 8 știri, 11 vizualizări

Pe o plajă cunoscută din Grecia s-au petrecut scene revoltătoare. Mai mulți turiști au fost filmați în timp ce omorau un pește-spadă cu pietre. Imaginile au apărut pe Internet și au devenit virale, stârnind o avalanșă de reacții. De altfel, a fost făcută o o petiție pentru pedepsirea responsabililor de uciderea exemplarului și deja a fost semnată de zeci de mii de cetățeni greci.

“Este timpul să oprim oribilele abuzuri ale animalelor din țara noastră. Cerem o amendă pentru toți cei implicați, precum și pentru administratorii portului, care se pare că erau acolo și nu au intervenit. Știm, desigur, că peștele-spadă nu este o specie protejată, dar vocea noastră trebuie să fie auzită pentru ca acest comportament de gloată față de orice creatura vulnerabilă să poată fi, în final, oprit”, se declară în petiție.

Deocamdată, specialiștii nu stabilit cauza morții a acestui pește, însă, oamenii care au fost revoltați de gestul barbar al turiștilor au făcut o petiție online. Aceasta a fost semnată deja de 27.000 de persoane care amendarea turiștilor și sancționarea celor care lucrează în cadrul administrației portului pentru că nu au intervenit. Petiția va fi trimisă poliției din Grecia și autorităților de protecție a animalelor, potrivit adevărul.ro.