Scisoarea lui Marcel Ciolacu către toate partidele politice: În aceste momente grele este vital să luăm decizii eficiente și rapide4Foto© bzi.ro

Scisoarea lui Marcel Ciolacu către toate partidele politice: În aceste momente grele este vital să luăm decizii eficiente și rapide

, 6 știri, 111 vizualizări

"Pierdem zile vitale atunci când partidele depun inițiative în Parlament, care apoi sunt preluate de Guvern ca Ordonanțe de urgență într-o formă neaprofundată, pe care Parlamentul le modifică din nou pentru a corecta erorile scăpate, iar, la final, alți parlamentari să le atace la Curtea Constituțională ca să împiedice intrarea lor în vigoare!", a transmis Marcel Ciolacu liderilor partidelor parlamentare.

Domnului Varujan Pambuccian – liderul Grupului parlamentar al minorităților naționale

România traversează cu siguranță cea mai gravă criză socială și economică, pe timp de pace, din ultimul secol. Este o situație pe care nimeni nu a mai experimentat-o până acum și ale cărei consecințe sunt încă foarte greu de estimat.

În aceste momente grele este vital să luăm decizii eficiente și rapide pentru evitarea unor situații teribile pe care deja le-am văzut în alte țări și care pot avea efecte incalculabile în sistemul de sănătate, în economie, în educație și, în general, în viața socială din România.