Se cere mobilizare generală, după ce două fete de 13 ani din Botoșani și Argeș au dispărut. Sunați la 112 dacă le vedeți5Foto© libertatea.ro

Se cere mobilizare generală, după ce două fete de 13 ani din Botoșani și Argeș au dispărut. Sunați la 112 dacă le vedeți

, 5 știri, 74 vizualizări

Este alertă în România. Autoritățile au fost sesizate cu privire la dispariția a două copile în vârstă de 13 ani. Se pare că acestea au plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit. Poliția Română este în alertă și a cerut ajutorul cetățenilor. Cei care le văd sunt rugați să anunțe imediat autoritățile.

Se cere mobilizare generală după ce două fete în vârstă de 13 ani, din Argeș și Botoșani, au dispărut fără urmă. Se pare că acestea au plecat voluntar de acasă și nu s-au mai întors. Maria și Eliza au fost date dispărute de familiile lor, care au cerut disperate ajutorul oamenilor legii.

În ceea ce o privește pe Bobeică Narcisa Maria, polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea minorei de 13 ani, din municipiul Botoșani. Marți, 16 aprilie, în jurul orei 12:00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.