Se întoarce Veronica la iUmor, concurenta care l-a sărutat pe Bendeac! „Zici că suntem la Insula iubirii”3Foto© a1.ro

Se întoarce Veronica la iUmor, concurenta care l-a sărutat pe Bendeac! „Zici că suntem la Insula iubirii”

, 5 știri, 21 vizualizări

I s-a întâmplat și Veronicãi Gheorghe, concurenta care a revenit pentru a treia oarã la iUmor. „Am venit pentru cã am primit invitație specialã de la Cheloo data trecutã. Bineînțeles cã nu puteam rata o invitație atât de onorantã, nu cred cã a mai fãcut-o multora. Vreau sã zic cã sunt nesãrutatã, m-am pãstrat pentru unul dintre ei, poate îndrãznește Cheloo!”, a mãrturisit aceasta în culise.

Pe Mihai Bendeac nu l-a impresionat deloc revederea: „Cred cã m-am prins care e motivul!”, fãcând referire la faptul cã Veronica vine pentru a treia oarã la iUmor. „Iubești celebritatea!”, i-a mai spus concurentei. De aici și pânã la un schimb de replici foarte acid a mai fost doar un singur pas.

A urmat și pãrãsirea mesei juriului, gest fãcut de Mihai Bendeac, iar momentul a continuat în culise, sub privirile tuturor, inclusiv ale colegilor de juriu, care nu au putut rata scena. „Zici cã suntem la Insula Iubirii!”, a declarat Delia amuzatã. Cum s-a încheiat momentul, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediție iUmor, difuzatã disearã, de la 20:00, la Antena 1.