Se mai și pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu a renunțat la fostul jucător al lui Lazio21Foto3Video© gsp.ro

Se mai și pleacă de la CFR Cluj! Dan Petrescu a renunțat la fostul jucător al lui Lazio

, 29 știri, 44 vizualizări

Viorel Ferfelea a debutat la Sportul Studențesc sub comanda lui Dan Petrescu, în 2004, a jucat alături de Costin Curelea în Regie și la CSU Craiova mai bine de un deceniu și jumătate și a fost coleg cu Ștefan Radu la juniorii lui Dinamo. Fostul mijlocaș ofensiv a prefațat duelul dintre Lazio și CFR Cluj, din Conference League.

Cele mai grele cantonamente din cariera mea cu Petrescu au fost. Am făcut 36 de bucăți de 300 de metri, trei serii de câte 12. Adică peste 10km de alergare la ritm intens. Îmi aduc aminte și timpii. Am terminat antrenamentul în picioare toți, cu recuperarea a fost mai greu. A fost o singură zi proba asta, în altă zi am făcut altceva, dar toate ședințele de pregătire au fost la fel de grele. Așa erau metodele atunci, în fiecare zi apare ceva nou, în fotbal metodele se schimbă.

La CFR Cluj e simplu, ei știu foarte bine ce au de făcut acolo. Ei merg pe un drum, adică și-au ales strategia. E greu să schimbi. Toți jucătorii pe care i-au adus sunt jucători puternici, jucători foarte buni, cu o valoare foarte bună. În România transferi cam ce găsești liber de contract sau ce îi place antrenorului. La ei se știe profilul jucătorului dorit și merg pe linia asta. Cred că ei vor câștiga campionatul și anul ăsta.