Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că tergiversează hotărârea care ar aproba fuziunea dintre Elcen și Termoenergetica.3Foto© antena3.ro

Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că tergiversează hotărârea care ar aproba fuziunea dintre Elcen și Termoenergetica.

, 7 știri, 8 vizualizări

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, îl acuză pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că tergiversează discutarea în Consiliul General a hotărârii care ar aproba fuziunea dintre Elcen și Termoenergetica.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ministerului Energiei, “Ministrul Energiei și Președintele PNL București, Sebastian Burduja, îi solicită în mod imperativ primarului Nicușor Dan să suplimenteze ordinea de zi a ședinței Consiliului General de joi, 29 februarie, cu un punct în care să se prevadă aprobarea de principiu din partea CGMB a fuziunii ELCEN-TERMOENERGETICA.

Memorandumul de guvern este adoptat de la sfârșitul lunii trecute, iar în termen de 15 zile de la adoptare Ministerul Energiei a solicitat primarului general acordul de principiu (neangajant) pentru realizarea fuziunii dintre Societatea Electrocentrale București S.A. (ELCEN) și Compania Municipală Termoenergetica București (C.M.T.E.B.) în vederea realizării serviciului public de alimentare cu energie termica prin sistem de alimentare centralizată cu energie termică integrat (SACET) în Municipiul Bucuresti”.