Șefa ATI de la Spitalul Galați, mesaj disperat: Suntem epuizați fizic și psihic. Medicii au nevoie de oxigen și perfuzii6Foto© observatornews.ro

Șefa ATI de la Spitalul Galați, mesaj disperat: Suntem epuizați fizic și psihic. Medicii au nevoie de oxigen și perfuzii

, 8 știri, 55 vizualizări

”Oameni, care după încheierea unei ture la ATI Covid, au nevoie de perfuzii și oxigen ca să poată să o ia de la capăt. Vă spun că am obosit și suntem dezamăgiți. Obosiți psihic, epuizați fizic, resemnați”, a scris medicul Corina Manole pe contul de Facebook al Secției ATI a Spitalul Județean de Urgență Galați.

În postare, șefa secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Galați mai menționează că medicii și asistentele care tratează cazuri de coronavirus au ajuns să se simtă “calul de povară al județului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă și îi mai pun în cârcă”.

Oameni care s-au străduit să rămână sănătoși pentru a putea trata cazurile critice din tot județul. Acum, vă spun că am obosit și suntem dezamăgiți. Ne-am făcut și ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea… Dar obosiți psihic, epuizați fizic, resemnați. Singura Secție ATI funcțională permanent din Județul Galați”.