Șeful DSP Arad și-a dat demisia. El invocă o campanie mediatică și politică împotriva sa3Foto© hotnews.ro

Șeful DSP Arad și-a dat demisia. El invocă o campanie mediatică și politică împotriva sa

, 9 știri, 12 vizualizări

Șeful DSP Arad, Constantin Cătană, care în urmă cu câteva zile le transmitea medicilor că și-au ales prost meseria și că sunt lași și fricoși, a demisionat vineri. El fusese amenințat cu demiterea de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a spus, tot vineri, că Aradul este unul din cele 3 focare de infecție cu coronavirus din țară. Cătană invocă o campanie mediatică și politică împotriva sa.

Șeful DSP Arad și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă în care a susținut că opinia publică primește informații distorsionate despre o realitate care nu corespunde adevărului.

"După șase săptămâni în prima linie, șase săptămâni în care zeci de mii de persoane au trecut prin triajul județului Arad și prin mâinile specialiștilor DSP, am constatat că opinia publică arădeană primește informații distorsionate despre o realitate care nu corespunde adevărului. Am observat o campanie mediatică și politică îndreptată împotriva celor care muncesc pentru limitarea efectelor CCOVID-19 la Arad. (...) A început o campanie împotriva mea, iar DSP trebuie extrasă din această dispută, să rămănă respectată, pentru că va continua să rămână în prima linie”, a susținut Cătană.