Șeful spionajului din Rusia amenință Franța că orice militar francez trimis în Ucraina va deveni o țintă prioritară4Foto© cotidianul.ro

Șeful spionajului din Rusia amenință Franța că orice militar francez trimis în Ucraina va deveni o țintă prioritară

, 6 știri, 32 vizualizări

„Conform informațiilor primite de Serviciul de Informații Externe al Rusiei, un contingent este deja pregătit pentru a fi trimis în Ucraina. Inițial, vor fi aproximativ 2.000 de oameni”, a transmis Serghei Narîșkin într-un comunicat publicat de biroul de presă al Serviciului rus de Informații Externe.

„Armata franceză se teme că o unitate militară atât de importantă nu va putea fi transferată și staționată în Ucraina neobservată. Astfel, va deveni o țintă legitimă prioritară pentru atacurile forțelor armate ruse. Aceasta este soarta care îi așteaptă pe toți francezii veniți cu sabia pe teritoriul lumii ruse”, a continuat Serghei Narîșkin.

„Considerăm iresponsabile acest tip de provocări”, a reacționat un oficial din armata franceză, citat de Reuters și neprecizat, care a adăugat că declarația șefului spionajului rus este un nou exemplu de „dezinformare” rusească.