Senator PNL, atac dur la adrsa ministrului Finanțelor: Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la pușcărie dacă nu vă plătiți taxele© money.ro

Senator PNL, atac dur la adrsa ministrului Finanțelor: Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la pușcărie dacă nu vă plătiți taxele

, 6 știri, 11 vizualizări

Liderul senatorilor PNL îi transmite ministrul de Finanțe că va ajunge lângă Liviu Dragnea, însă nu pentru că nu și-a plătit taxele către stat.

„Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la pușcarie dacă nu va plătiți taxele. El și gașca lui din infractori de unde să mai fure dacă voi nu le dați bani? Teodorovici a făcut proiectul de lege și pe el s-a exclus. Doar pe voi vă bagă la pușcarie”, a scris Florin Cîțu, duminică, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Liberalul reamintește ce spunea Eugen Teodorovici de dările pe care le are de plătit către stat.

„Despre datoriile lui la buget Orlando ne spună că: «O să plătesc în funcție de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităti, că să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă dați seama că nu stăteam să plătesc penalităti aiurea’,…»”, a completat Cîțu.