Senatorul UDMR Tanczos Barna, infectat cu coronavirus7Foto© romaniatv.net

Senatorul UDMR Tanczos Barna, infectat cu coronavirus

, 11 știri, 25 vizualizări

În postarea respectivă, senatorul spune că este înconjurat de o echipă medicală de profesioniști, că a început tratamentul și că se simte bine.

"Știți că îmi plac provocările, uneori peste măsură, dar m-aș lipsi de cea de astăzi, mai ales pentru familie, copii și pentru tatăl meu. (...) Am aflat azi că am pneumonie bilaterală și că vinovatul pentru pneumonie este virusul Covid-19. Sunt înconjurat de o echipa medicală de profesioniști, așa că începem tratamentul. Mă voi vindeca și voi merge mai departe. Eu mă simt bine, nu mă doare nimic, starea de spirit este bună, medicii și asistenții sunt amabili, totul este bine", scrie Tanczos Barna în postarea în limba maghiară de pe Facebook.

Senatorul UDMR Tanczos Barna a devenit cunoscut opiniei publice după ce a rămas fără permis, la sfârșitul lunii martie, pentru neacordarea priorității de trecere unei coloane formate din autospeciale de poliție și pompieri, pe o stradă din Miercurea Ciuc. Autospecialele MAI se aflau în misiune și circulau regulamentar, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase.