Septuagenar căutat la Eforie după ce a intrat în mare și nu a mai ieșit3Foto© realitatea.net

Septuagenar căutat la Eforie după ce a intrat în mare și nu a mai ieșit

, 8 știri, 24 vizualizări

Bărbatul de 72 de ani dat marți dispărut în mare, la Eforie Nord, în căutarea căruia au fost mobilizate echipaje de salvare cu ambarcațiuni, inclusiv de scafandri, a fost găsit, constatându-se că acesta, după ce a ieșit singur din apă, s-a plimbat pe plajă, în condițiile în care familia sa alertase autoritățile.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea”, operațiunea de căutare a fost încheiată după aproximativ două ore de căutări pe Marea Neagră, în zona indicată de familie că bărbatul s-ar fi înecat.

„În urma unui apel primit la 112, am fost solicitați să intervenim pentru găsirea unui bărbat, dispărut în mare, la Eforie. Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgență ambarcațiunea Rhib Eforie și șenilata de la punctul de prim-ajutor temporar Eforie. Din primele informații, este vorba despre un bărbat care ar fi intrat în mare și nu a mai ieșit. (...) Pentru căutarea bărbatului s-au deplasat și cinci autospeciale de scafandri, cu 16 subofițeri”, informase ISU.