SHOW cu Cristi Manea pe manele! Apoi l-a imitat pe tovarășul Ceaușescu: „Elena, pune niște parizer prăjit de Tulcea, că nu mai pot!”2Foto© video.gsp.ro

SHOW cu Cristi Manea pe manele! Apoi l-a imitat pe tovarășul Ceaușescu: „Elena, pune niște parizer prăjit de Tulcea, că nu mai pot!”

, 4 știri, 29 vizualizări

Fotbalistul roș-albaștrilor, născut la 7 ani după Revoluție, a încărcat pe contul său de Instagram un clip video în care urează Crăciun fericit imitându-l pe fostul dictator român.

„Dragi tovarăși și pretini, alo! alo! Liniște, vă rog! Ne-am adunat aici la Marea Adunare Națională pentru a vă ura un Crăciun fericit alături de cei dragi și nu numai! Să aveți masa plină de bunătățuri, de sarmale, de cârnați prăjit și parizer prăjit! Că tot veni vorba, Elena, pune niște parizer prăjit de Tulcea, că nu mai pot!”, a fost mesajul lui Manea, imitându-l pe Nicolae Ceaușescu.

Apoi, petrecerea a continuat pe manele. Cristi Manea a fost din nou one-man show și a făcut karaoke pe melodia lui Adrian Minune - Așa sunt zilele mele.