Sicriul interlopului Emi Pian, dus la Biserica Sfânta Parascheva. Mobilizare masivă a polițiștilor și jandarmilor la înmormântare22Foto1Video© observatornews.ro

Sicriul interlopului Emi Pian, dus la Biserica Sfânta Parascheva. Mobilizare masivă a polițiștilor și jandarmilor la înmormântare

, 32 știri, 99 vizualizări

Membrii clanului Duduianu se pregătesc să-și îngroape liderul. Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a murit la începutul săptămânii după un conflict cu un membru al clanului Rinu la o partidă de barbut.

Emi Pian va fi îngropat în Cimitirul "Tudor Vladimirescu" din Rahova, situat în apropierea casei în care acesta locuia. Casa a fost ridicată în urmă cu mai mulți ani, la dorința tatălui lui Pian, chiar vizavi de Penitenciarul Rahova. Un loc de veci la acest cimitir este estimat undeva între 1.000 și 3.500 de euro, în funcție de poziționarea lui.

Sicriul, dotat cu aer condiționat, a costat aproximativ 9.000 de euro.

Apoi, la priveghi și la slujba de înmormântare vor lua parte atât rudele, cât și alte sute de persoane apropiate interlopului. S-a pregătit mese întinse cu mancare, ca la nuntă.