Simona Ghinea, tânăra dispărută de sâmbătă, a fost găsită5Foto© antena3.ro

Simona Ghinea, tânăra dispărută de sâmbătă, a fost găsită

, 8 știri, 159 vizualizări

Simona Ghinea, fata din București dispărută de acasă de sâmbătă, a fost găsită. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, era internată de duminică la Spitalul Obregia din Capitală.

Bunicul Simonei, singura rudă pe care o are tânăra, a alertat autoritățile în legătură cu dispariția nepoatei sale după ce a aflat de cazul fetei incendiată pe un câmp de la marginea localității Ghimpați, din Giurgiu. Polițiștii Secției 9 din Capitală au pornit pe urmele fetei, care a fost văzută ultima oară de prieteni în noaptea de vineri spre sâmbătă (30 – 31 octombrie).

„Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din Sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost gasita de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la.o unitate spitalicească din Sectorul 4″, preciza Poliția într-un comunicat.